
Галузеві дослідження XXI століття: аграрні науки, зоологія та ветеринарія, виробництво та технології
Редактори: під ред. Валерійчука Г.
Анотація: У колективній науковій монографії дослідники розглядають здобутки та перспективи впровадження інновацій у харчовій промисловості, удосконалення технологій приготування страв; здійснюють ретроспективний аналіз наукового надбання професора М.П. Дядечка; вивчають характеристики чорноземних ґрунтів та гетерозисні форми тютюну, здійснюють агроекологічну оцінку земель та характеризують умови зневоднення; порівнюють умови та показники результатів термометрії.
ISBN 978-617-7991-27-3
Відповідальна установа: Ін-т технічної теплофізики НАН України та ін.
Видано: Вінниця : Європейська наукова платформа
Кількість сторінок: 100
Тираж: 100