Галузеві дослідження XXI століття: аграрні науки, зоологія та ветеринарія, виробництво та технології

Вид видання: Монографії

Тип видання: Друковане

Рубрика: Енергетика

Рік видання: 2022

Редактори: під ред. Валерійчука Г.

Анотація: У колективній науковій монографії дослідники розглядають здобутки та перспективи впровадження інновацій у харчовій промисловості, удосконалення технологій приготування страв; здійснюють ретроспективний аналіз наукового надбання професора М.П. Дядечка; вивчають характеристики чорноземних ґрунтів та гетерозисні форми тютюну, здійснюють агроекологічну оцінку земель та характеризують умови зневоднення; порівнюють умови та показники результатів термометрії.

ISBN 978-617-7991-27-3

Відповідальна установа: Ін-т технічної теплофізики НАН України та ін.

Видано: Вінниця : Європейська наукова платформа

Кількість сторінок: 100

Тираж: 100

ukUkrainian